Visie

Ik zal me even voorstellen. Ik ben Susan van Klink en ik geef al enige tijd les in opvoeding en gedrag voor honden. Mijn liefde en passie voor hondenopvoeding is begonnen toen ik mijn eerste hond ontmoette. Door haar te leren kennen en te zien ontwikkelen was ik meteen verkocht. Al snel begon ik lezingen en cursussen te volgen over honden en hun gedrag. Uiteindelijk heb ik mijn diploma behaald voor kynologisch instructeur en mocht ik zelf les gaan geven. Ook blijf ik mezelf bijscholen om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen binnen de kynologie.

Wat mij het meest interesseerde over honden was het gedrag en hun opvoeding. Hoe ontwikkelt een hond zich? Waarom gedraagt een hond zich zoals hij/zij dat doet? Hoe kunnen wij contact maken met de hond en inspelen op zijn/haar behoeftes? En met deze gedachte ben ik aan de slag gegaan met het ontwikkelen van mijn eigen trainingen.

Met alle plezier en aandacht begeleid ik mijn cursisten in het opvoeden en begrijpen van hun hond. Samen genieten met je hond, en zo de band versterken, staat bij mij altijd voorop! Daarom besteed ik, naast het aanleren van de basiscommando’s, veel tijd in opvoeding en spel. Tijdens iedere les krijg je een stukje basis commando’s, een stukje opvoeding en een stukje spel mee.

Al deze onderdelen worden dusdanig gebracht dat het de zelfvertrouwen van je hond stimuleert, het vertrouwen en band tussen hond en eigenaar verbetert, en jou als eigenaar leert hoe je een vriendelijk maar consequente leider kan zijn voor je hond. Naast alle trainingsonderdelen krijgen alle cursisten voldoende informatie mee over hun hond. Onderdelen zoals benchtraining, de hond alleen thuis laten, de behoeftes van je hond begrijpen, grenzen stellen, communiceren met je hond, verzorging en voeding komen aan bod.  

Heb je een hond of krijg je binnenkort een hond? En lijkt het je leuk om training te volgen bij Ken Je Hond? Kijk gerust verder op de website voor praktische informatie of schrijf je in!